Paleolinas grillmarinad

Detta är receptet på min populära grillmarinad. Jag brukar använda den till nöt och kyckling, och det blir alldeles utmärkt gott!

2 msk tomatpurè
0,5 dl rapsolja
1 msk Tamari
1/2 tsk salt
2 stora vitlöksklyftor, rivna
1 msk grillkrydda (jag använder Sonnentor)
en dust peppar
en dust chilipulver
en dust paprikapulver
Blanda ihop med en gaffel och marinera sedan köttet.
Min favorit är kycklingvingar som jag sedan grillar på hög värme i ugnen. Mums!

20140131-142937.jpg

20140131-143343.jpg20140131-143353.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s