Pulsklocka

Började dagen med morgonrundan, idag med sällskap av en av mina favoritpodcasts. När jag kom in gjorde jag min morgonsmoothie idag med hallon och kaffedrink med kardemumma.
For till Hallen och körde några varv i spåret. Ett uppvärmningsvarv, och två rundor med intervaller plus 4 backintervaller på slutet. Idag hade jag med mej pulsklockan, något jag tänkt länge att jag ska bli bättre på att använda. Att träna intervaller med pulsklocka är ett jättebra sätt att lära känna sin kropp. Nu valde jag ett specifikt pulsslag/minut och när intervallen var över stannade jag och vilade tills pulsen gått ner till det. Annars kan det lätt bli det att man står och vilar lite väl länge… Men med hjälp av pulsklockan får man lätt koll när kroppen återhämtat sej nog för att påbörja nästa intervall. Fikade en Paleocrunch och en ekologisk apelsin efter passet. Försöker ju dra ner på frukten, men jag kunde inte motstå apelsinerna när jag hittade dom på min lilla ICA.
På affären igår hittade jag krokfångad KRAV-märkt kolja. Hade lite champinjoner som höll på att bli dåliga, så jag gjorde en champinjoncreme, la filéerna i en form, hällde över cremen och in i ugnen. Serverade med kokt blomkål och broccoli samt avocadosallad och några gröna blad. Grymt gott!

20140220-202947.jpg

20140220-202959.jpg

20140220-203012.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s