Morgonträning

Klockan 07:30 kom Eva-Lena hit och vi körde ett pass tillsammans. Jag tränade på fastande mage, hade bara tagit mitt morgonvatten innan. Vi sprang 3 km i tre omgångar med 6 olika styrkeövningar emellan. Grymt jobbigt var det, men så skönt när vi var klara. Det gick bra att träna på fastande mage.
Till frukost sedan blev det en ”smoothiebowl” som man kallar det i amerikat. Hade slut på blåbär idag, så fick ta hjortron. Det smakade gott det med, men såg inte så aptitligt ut som det brukar bli med blåbär. Toppade hur som helst med en bit päron, lite aktiverade pumpakärnor och gojibär.
Till lunch idag blev det ingen nutritionsmässig höjdare… Blandade kokosgrädde med kakao och skar en bit banan över. Rostade lite cashewnötter. GLÖMDE att dricka kaffe idag.
Till middag blev det en chorizo (den sista jag hade!) stekt ägg, kokt broccoli och surkål.
Hrappur kom till oss ikväll och ska vara här i ett par dagar. Härligt med lite sällskap på promenaderna. Vi tog i alla fall en tur på kvällen. Kanske blev strax under 3 km…
När vi kom in gjorde jag i ordning en tallrik med vispad kokosgrädde, en persika och riven kokos. Till det hade jag en kopp te med pepparmynta.
Dagens plus- morgonträning.
Dagens minus- mindre näringsrik lunch.

20140605-001817.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s