Kronärtskocka med vispat citronsmör

Såg på Cecilias blogg att hon ätit kronärtskocka med citronsmör. Det gjorde jag också härom veckan, men glömde att dela med mej av receptet, så det kommer här och nu istället.

1 kronärtskocka
100g smör
1 msk flingsalt (gärna havssalt)
2 msk pressad citron
En nypa Provensalska vildblommor

Koka kronärtskockan i ca en timme (beroende på storlek)
Låt smöret bli rumsvarmt, vispa upp smöret med elvisp och ha i saltet och den pressade citronen. Vispa sakta, annars skvätter det citronsaft innan den gått in i smöret.
Toppa med lite Provensalska vildblommor

IMG_7959.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s