Vaniljpannacotta

Slängde ihop en fantastisk vaniljpannacotta till efterrätt på pappas födelsedagsmiddag. 

4 port 

5dl kokosgrädde 

1 vaniljstång

1 tsk valfri sötning (jag hade muscovadosocker)

1 msk gelatinpulver
Häll i kokosgrädden i en tjockbottnad kastrull. Skåra vaniljstången och skrapa ur fröna och ha i frön plus stång. I med sötning och låt koka upp. Koka sedan i 10 minuter på låg värme. Vispa i gelatinpulvret. Vispa ordentligt så det inte blir klumpar. 

Häll upp i glas och låt stå i kylen i minst en timme. 

Toppa med valfri topping. Jag hade blåbär och rostade kokoschips.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s