Hallon och vaniljpannacotta

Titta vilka fina pannacottor jag gjort till nyårsefterrätt.   
Recept:

100g hallon kokas upp med 2msk vatten. Ha i 1tsk gelatinpulver, mixa och lägg längst ned i formarna. (Serverar man i glas kan man ta hallonlagret sist)

1 sats vaniljpannacotta

Dela upp smeten i två delar och färga den ena med 1tsk rödbetsjuice. 
Häll upp ena smeten och låt stelna innan du häller på den andra för att få fina lagerskiftningar. Orkar man och har tid kan man göra många lager för ännu häftigare effekt. 

Jag ställde formen lite på sniskan för att det skulle bli lite roligare än bara tre lager. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s